Pusztaszabolcs Város
Önkormányzat
Polgármesteri Hivatal

Címünk

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat - Polgármesteri Hivatal
2490 Pusztaszabolcs Velencei u 2.

Telefon:
E-mail:
25 273-002; 273-036; 271-833 polghivatal@pusztaszabolcs.hu
Fax: 25 273-002  

Tisztségviselőink

Polgármester: Jegyző:
Simonné Zsuffa Erzsébet Vezér Ákos


Partnertelepülések

Staufenberg
Egyezetések a Tűzoltóőrs kialakításáról
2013. január 16. szerda, 13:14

2012. évben kezdődtek tárgyalások arra vonatkozóan, hogy Pusztaszabolcson kerül kialakításra egy hivatásos Tűzoltóőrs. Az egyeztetések folytatásaként 2013. január 15-én délután látogatást tett a pusztaszabolcsi Tűzoltószertárban dr. Dorkota Lajos kormánymegbízott és Magosi Lajos tűzoltó alezredes, a Fejér Megyei  a Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója. Tájékoztatást adtak a tűzoltóőrs konkrét kialakításának terveiről a most is működő Tűzoltószertár épülete mellett, valamint a Kormánymegbízott tájékoztatása szerint a tűzoltó szerkocsiknak felépítendő épülethez anyagi támogatást is biztosítanak. A megbeszélésen a helyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület vezetősége, valamint az önkormányzat képviseletében Szőke Erzsébet alpolgármester folytatott tárgyalásokat a Katasztrófavédelem képviselőijével a konkrét tervekről és a leendő tűzoltóőrs működésével kapcsolatos kérdésekben.

Nyelvfelismerés » Hungarian
Nyelvfelismerés » Hungarian
 
Megemlékezés a világháborúk áldozatairól
2013. január 15. kedd, 00:00

2013. január 12-én (szombat) 10.00 órai kezdettel tartott az önkormányzat hivatalos megemlékezést - az 1943-as doni áttörés évfordulóján - a világháborúkban elesett áldozatok emlékére a város központban található I. világháborús emlékműnél. Az ünnepi megemlékező műsorban Sztupa Boglárka és Csomor Csaba szavalt verseket és Tüke László a Településfejlesztési Bizottság elnöke mondott ünnepi beszédet. A világháborúk áldozatairól történő méltó megemlékezés részeként sor került az emlékműnél koszorúk elhelyezésére is.

Nyelvfelismerés » Hungarian
Nyelvfelismerés » Hungarian
 
Helyi buszközlekedéssel kapcsolatos információk
2013. január 09. szerda, 10:38

2013. január 1-től a helyi menetrendszerinti buszközlekedés a régi menetrend szerint közlekedik városunkban. A busz igénybevétele azonban a fent jelzett időponttól kezdődően már csak érvényes bérlettel vagy vonaljeggyel történhet. A bérletek és a vonaljegy a gépjárművön a busz vezetőnél vásárolhatóak meg. A menetrendszerinti helyi autóbusz közlekedés viteldíjait Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2009. (VI.26.) Kt. számú rendelete szabályozza. A bérletek megvásárlásához 2013. január 1-től nincs lehetőség önkormányzati támogatás igénylésére.

 
Változás a szemétszállítás rendjében 2013-ban
2013. január 07. hétfő, 12:33

A Vertikál Zrt. (8154 Polgárdi, Bocskai u. 39.) évek óta végzi településünkön a lakossági szilárd hulladékgyűjtési, szállítási és kezelési közszolgáltatást.Az eddigi megszokott gyűjtési és szállítási rendszer átdolgozásra került 2013. évben, melynek értelmében Pusztaszabolcs város közigazgatási teljes területén 2013. évben egységesen keddi napokon kerül elszállításra a hulladék.A szolgálató kéri a lakosság megértését és szíves együttműködését a változások sikeres megvalósításával kapcsolatban.

 
<< Első < Előző 101 102 103 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Tisztelt Látogatónk!

Honlapunk megújult!
Jelenleg a legfrissebb hírek a pusztaszabolcs.hu oldalon érhetőek el

Simonné Zsuffa Erzsébet
polgármester

Szavazások

Ön szerint hogyan szabályozzák a forgalmi rendet az Arany János utcában?
 

Képek városunkról

album062.jpg


Joomla extensions by Siteground Hosting